Posts

Showing posts from April, 2013

Tolong la FAHAM.....

Image
assalamualaikum......


"Kenapa la yg kita tak nak ni lak dok carik2 kita....yg kita carik lak, tak juga sampai kat depan mata.....Moga ada hikmah di sebaliknya"

akak bukan la stress sangat...tp juz nk share perasaan ngan korg....dah lama x update blog ni....cdg nk update la pasal bisnes...citer pasal jualan luar ker....pasal produk2 ker...but as akak rasa geram ni kena la wat luahan perasaan sat....

kalo korg la....apa perasaan korg... kalo korg tanak kat org tu but dia still dok contact korg....even korg dah wat layan x layan...tp dia nk gak carik korg....sakit hati kan.....akak tanak la bgtau dia contact via apa...sms ker fb ker tweet ker whatsapp ker....kang nmpak sangat lak...ahakss....

kalo akak la....bila kita dok contact org tu...but org dok wat x layan jer....kekadang jwp kekadang x....cukup la 2 @ 3 kali...akak dah paham yg dia tak nak kita kaco dia.....but yg ni spesis x faham2.....susah tul....

sebenarnya akak dah malass pikir pasal ni....but ada je yg mengganggu pa…