Posts

Showing posts from September, 2012

Pasrah

Image
assalamualaikum.....

mlm ni baru akak perasan rupanya baru SATU post yg akak wat bulan september ni....lam sejarah tuuu....plg sket pn biasanya ada 5 or 6 post per month...kalo akak tgh rajin blogging tu lebih lg la....sebenarnya akak dalam mood jiwa kacau bulan ni.....sejak 9hb sept yg lepas....mcm2 yg menimpa akak....perasaan pun bercampur baur.....

akak tak nak la citer detail apa yg dah berlaku...coz kalo blh akak sendiri pun taknak pikir sangat dah....so biarlah akak simpan semua kenangan tu dengan org yg tertentu saja...apa yg akak blh katakan...akak mmg tak jangka menda ni nak jadi....walaupun akak sndiri tak menaruh harapan yg terlalu tinggi tapi akak betul2 tak sangka yg hal ni akak berlaku....mula2 mmg akak tak blh terima kenyataan ni....lebih seminggu sebelum dapat keputusan muktamad tu pun akak dah x tenang dah...but bila dah dapat keputusan tu pada 14 september.....hidup akak mmg kacau bilau time tu....dah la dr 9hb tu celaru ja....dapat ja brita tu....mmg akak tak blh t…

Aidilfitri 2012

Image
assalamualaikum....

hari ni nk crita sket pasal hari raya yg lepas....thn ni akak dapat cuti raya awal 2 hari....bestnya...blh wat kuih raya sendiri...homemade...mmg puas hati sgt....nk tau biskut apa akak wat kali ni...tggu entry lain ek....kali ni nk crita pasal raya jerk....

dua hari sebelum raya tu sempat la wat kuih raya sket.....4 jenis ja....akak siapkan mlm tu gak...coz esoknya akak nak kluar shopping with my love.....kat alor star....tempat biasa....actually akak yg shopping...dia temankan ja...dia bli sket2 ja...pg2 lg akak dh kluar umah coz nk ngelak jem....smpai sana ngam2 kedai bukak....ok la tu....org pn x ramai lg....senang akak nk pilih brg....kena lak cuaca hr tu redup coz mlm semalam ujan...lg best akak shopping.....ahakssss....ptg kluar ngan adik sat...coz dia nak adiahkan something....best3x....then blk wat operasi kemas umah ja la....

pg raya tu...tinggal la akak sorg kat umah...org lain suma p masjid...solat Aidilfitri...nk wat camna akak x blh p...huhu...tp sblm…