Posts

Showing posts from 2017

Hadiah Hari Guru 2017

Image
Assalamualaikum....

Hari akak nk post pasal Liznim Kraf sikit...since lama x update...ni akak nk promo2 sket....akak skang ni tgh wat Promosi Hadiah Hari Guru....

X byk sgt produk kali ni...produk yg biasa aka wat dr handmade paper dan akak ada buat produk dr popstick...ala...yg kayu aiskrim kaler2 tu...

Harga sgt2 mampu milik...dr RM 1 hingga RM 14 sahaja !!!!! Murah kannn...

Ni la produk2 yang akak promosikan kali ni...













My New Journey - Status Change

Image
Assalamualaikum...

Kata nk wat come back...tp lama plak x update...haha...ni ada masa sket...kita kasi update...

Since dah lama giler tak update..akak nk bg tau yg status akak pun sebenonya dh update...alhamdulillah pd 23 December 2015 akak dah bertukar status being somebody wife...syukur sgt2 bila mana Allah kurniakan seorang insan yg sanggup terima diri ini seadanya...sanggup terima kelebihan kekurangan akak...

actually akak bertunang pd 26 september 2015...majis bertunang tu cuma dibuat secara kecil2an...dihadiri oleh saudara2 terdekat ja...

Setelah hampir 2 bulan bertunang...maka kami disatukan di Masjid Khalifah Umar Al Khattab, Kangar...

Awal2 pagi akak dh ke butik @ salon pengantin Norsalela di Seriab....kenapa akak pilih kak lela...sbb mekap di superb....cantik...nampak natural...x caya...korang tgk sendiri la cmna kak lela transform kan akak...akak sendiri pn terkejut masa tgk cermin...aku ker tu..awat lawa sgt....haha...

Selesai mekap....blk umah dlu...org lain pn dh siap2 nk ke m…

The Real Come Back

Image
Assalamualaikum...

Mmg dh lama sgt2 akak menyepi...last update bln posa 2015...lama giler kot....ni bkn tahap bersawang....semak samun semua ada dh ni...

Sepanjang hampir 2 tahun myepi ni...sbenarnya mcm2 crita dh blaku pd akak....korg nk tau x...korg nk tau x....mcm la byk sgt follower & reader blog akak ni... 😅😅😅

Akak harap...walaupun akak dh lama menyepi...ada la lg yg sudi baca blog kecik ni...walaupun dah lama x update...akak sebenarnya rindu sgt2 nk crita2 kat sini...mcm dolu2....

Bg korg yg dh penah baca & ikut post2 dlm hanimliznim.blogspot.com ni...korg dh tau kn bkenaan blog ni...tp bg reader baru...mai akak nk bg intro sket....macam tajuknya...craft & my life...blog ni akak guna kan sebagai tempat akak bercerita bkenaan hidup akak dan kerjaya akak sbgai seorg usahawan kraftangan...dan kdg2 tmp luah perasaan...haha...

Ok la...cukup la takat ni dlu untuk malam ni...nnti kn update akak seterusnya...coz akak akan membongkarkan apa yg dh berlaku sepanjang setahun lbh n…