Posts

Showing posts from May, 2013

Karnival Kraf

Image
assalamualaikum....


dah berzaman blog ni x update....bizi sesangat le....cuma sempat update fb fanpage jer....x pe la...sume tu rezeki gak kan...dah kita minta Allah murahkan rezeki....kena la usaha sket nk dapatkn....

ni akak nk promosi kan KARNIVAL KRAF....yang akan diadakan di Kraftangan Malaysia Cawangan Perlis pada 24 - 28 Mei 2013....byk aktiviti2 yg best....korang tgk la kat pic tu....

sesapa yg tinggal kat Perlis rasanya dh tgk banner utk event ni dah ada kat byk tempat...smlm akak tgk kat kangar dah ada....maybe kat area lain pun dah ada.....(x sempat lak nk ronda tgk)

ok la....pada semua yang ada di Perlis, Kedah, Penang dan kawasan yang berhampiran anda dijemput untuk datang ke karnival ini....dan juga pada sesapa yg on d way blk dari langkawi tu...singgah2 la yer....

salam....