Posts

Showing posts from March, 2014

Planning n Check Listing

Image
Assalamualaikum....

Actually now akak kat dlm dewan...tgh dengar forum....namanya Forum Merealisasikan Kepimpinan Dinamik....pointnya ok...but akak je yg ngantuk...problem btl la....haha....

Byk menda akak nk share actually...but mmg x sempat sgt2....bizi je manjang....kna lak thn ni akan ada majlis kat umah akak...start dr skang ni dh start mengemas bagai...

Majlis apa??? Bln september nnti akan ada wedding kat umah akak...sorry....bkn my wedding...but my bro wedding....mmg dengar cam jauh n lmbt lg....5 bln lg....but 5 bln tu kejap ja...pejam celik pejam celik dah 5 bln...so...as kat umah akak tu x ramai sgt...kitorang kna mulakan slow...

Sume ni berdasarkan pengalaman2 lalu....pengalaman sendiri...sedara n kwn2...kalo blh tu...tanak la kalut2...kelam kabut....

Itu la yg akak nk share hr ni ...panjang btl mukadimah...ni br nk masuk point...akak pn dh rs gelong coz dh lama x blogging...haha...

Seeloknya...kita kna wat planning awal dlm aoa perkara sekali pun...tak kira la untuk bisne…

Lagi lagi come back

Assalamualaikum.....

Entry kedua di bulan ketiga thn 2014....huhu....sedih beno bunyinya...idea bercambah lam kpala ni....but kekangan masa membuatkan akak x sempat menjenguk blog comel ni....comel ker....

Akak tak nk janji nk slalu2 update cm dlu...dlu time keja mkn gaji blh la mlm2 akak update...skang ni bila keja sendiri ni siang mlm keja ja....but i will try my best utk perbanyakkan entry pd waktu2 yg akan dtg ni....ok...

Byk benda akak nk share ngn korg...psl bisnes akak...pasal akak kluar wat promosi...psl produk baru...kejadian2 semasa in my point of view...psl luahan hati akak...n tak lupa...part plg best....psl mengentam...bak kata my ex opis mate...apa guna ada blog kalo tak hentam org...hahaha...

Ok la...nk sambung tgk astro awani...nk tau perkembangan MH 370....doakan yg terbaik utk semua....

#prayforMH370

As salam