Miracle Miracle

assalamualaikum....

rasa nak senyum sorg2 blh dak....bkn apa...akak hepi sesangat nih...dah tahap gaban nih.....sebenarnya lebih pada bersyukur la.....

akak bersyukur setelah apa yg akak doakan selama ni ada yg telah dimakbulkan ALLAH...mmg bersyukur sgt....akak pun insan biasa, hamba yg byk khilaf....tp akak betul2 x sangka doa yg satu ni dah dimakbulkan....

mmg ada lg yg akak minta...tp bila yg satu ni dah dimakbulkan dulu pun x pe...dah bersyukur sangat2....moga2 doa2 yg lain tu akan dimakbulkan nnti....mlm ni rasa cam nk lompat jer...sronok sgt....

apa yg akak doakan tu ????

camni la....kalo korg la asyik dapat brita dari org lain jer tp tuan diri tu x bgtau apa2...mesti x puas hati kn....akak dah cuba setakat termampu untuk dapatkan brita dr org tu but still sunyi sepi....akak cuma mampu berdoa dan mengharap miracle dari ALLAH...coz akak terlalu yakin yg ALLAH tahu apa yg terbaik untuk akak.....

suddenly kul 7 lbh td...i got sms from HIM !!!! YA ALLAH !!!! even mlm ni xde la msg byk mana sgt pn...tp dah cukup untuk akak....nnti bk dr bercuti ni kita borak2 lg yer....

apa2 pun akak mmg sangat2 bersyukur pada ALLAH untuk KEAJAIBAN ni...

salam.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak