Royal Perlis Golf Celebration

assalamualaikum.....

selepas balik dari bandung...opsss...lupa nk wat entry bandung...next time yerkkk.....pkenps call utk join satu promosi ni..Royal Perlis Golf Celebration (pertandingan golf diraja sempena sambutan ulang tahun keputeraan Raja Perlis)....event ni dorg wat kat Putra Golf Club, sg batu pahat.....pada 22 & 23 June lalu....

ni la gambar yg sempat akak snap kat sana......






masa event tu jugak pihak SUK Perlis memperkenalkan mascot SUKMA 2014...so apa lg...menyibuk la nk ambik gambar dengan singa comel ni.....


blh lak dia melawat smpai tmpat mkn kitorg....
ptg hr pertama tu ada perasmian event ni...so ada la lawatan diraja....Raja Perlis sendiri datang melawat booth....dgn adiknya Tuan Syed Razlan.....
Raja Perlis in buggy

Tuan Syed Razlan tgh dgr abah explain
actually a week after this event ni akak ada join lg satu event....nnti akak citer yer....dlm entry yg lain.....insyaAllah lps ni akak akan ambil sket masa utk update blog ni....huhu...sedih bila blog ni xde updated entry padahal idea penuh lam kepala...pasal bisnes...pasal hentam mengentam pun ada ni......hehe...

ok....jumpa lg...

salam....

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak