Rantai Leher @ Liznim Kraf

assalamualaikum....


lps update pepagi buta semlm...pg ni pun update pagi gak....bukan per...internet laju giler.....even idea akak pun x kluar selaju tu...hehe....

pagi ni kita crita produk Liznim Kraf la plak ek....this month xde update pasal produk lg kan...after akak check dlm list td...last update pasal produk akak wat october lps...citer brooch ready made...n kotak aksesori....

necklace atau rantai leher ni actually for kids...tp ada gak remaja yg beli...ada gak color yg sesuai utk remaja....biasanya saiznya x terlalu labuh sgt...n ada pelbagai saiz...panjang n pendek...paling pendek pun agak2 budak umo satu thn la...coz ada yg order hari tu...so akak pun wat stock lebih la....

akak guna kan material crystal plus pearl utk wat necklace ni....ada yg campur2...n ada yg pearl saja.... biasanya kalo untuk kanak2...parents lg suka belikan yg pearl...coz dorg ckp x gatal....tul ker? akak pun x sure pasal ni....

and about the color...of coz la kena color yg fancy2...yg comel2....coz target customernya kanak2....n setakat ni color yg paling hot dlm senarai mestilah pink!! i love it...hehe....

lg satu...rantai ni akak jual skali ngan pendant atau loket...yg ni ready made la...mmg akak beli siap2...ada sesetengah akak dh pasang siap2...ada gak yg blm pasang...so customer boleh pilih n boleh tukar pendant yg dia suka...

ok la...ni gambar rantai leher yg akak dah wat....ni contohnya ja....ada byk lg...akak x upload sume...kalo ada yg berminat nnti boleh la upload lg....tp paternnya sama lebih kurang ni jer....or sometime kalo ada order tu...akak wat based on order la saiz n color dia....




ok  la...last but not least...kalo ada yg berminat...do contact me ok....

salam

Comments

  1. Cantik jugak rantai leher ni HL..kalau SB yang buat, keras tangan la jawabnya..

    ReplyDelete
  2. salam..cantik rantai nye
    jemput singgah page aini
    https://www.facebook.com/pages/Tudung-Terkini/474205746007448?fref=ts

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak