Promosi Kraf Malaysia 2014

assamualaikum....
my first entry for this year....hohoho....bkn xde idea....idea bercambah2 lam pala hotak ni....but x sempat nk kluarkan....ada gak yg di draft tp lum publish....ye la...kalo blh tanak la start new year ngan entry mengentam lg...kita happy2 jap...then br kita mengentam okey.... :-P

ok la.....sebagaimana yg korg dah tgk banner kat atas tu....pada 25 Jan hingga 2 february nnti akan diadakan promosi kraf msia di kraftangan malaysia cawangan perlis....kalo tak sure tempat tu kat mana...korg blh la tgk alamat kat atas tu yer....n yg penting....LIZNIM KRAF akan join promosi tu nnti.....

selepas mendapat sambutan yg amat mengalakkan tahun lepas...promosi kali ni di perbesarkan lagi....means...jumlah penyertaan usahawan bertambah...jumlah hari promosi pun turut bertambah....kalo biasanya 4 atau 5 hari ja...kali ni 9 hari....so akak kena la tabahkan diri dan kuatkan semangat utk berada di situ selama 9 hari yer....smlm akak p ofis kraf...tgk khemah dah mula pasang...

okey....kat bwh ni akak ada letak banner aktiviti dan atur cara sepanjang promosi tu nnti....akak tgk kat atur cara tu...ada artis jemputan....ada salima af, maulana af, aweera n hafiz hamidun (sib baik BTSD tu xde kat sini dah....kalo tak....akak yg mental karang...)







sejak beberapa hari lepas.... kat radio dah mula iklankan...radio mana? of coz la radio malaysia perlis fm...radio lain akak x sure lak....coz skang ni byk dengaq radio negeri...for business purpose.....nk tau perkembangan dalam negeri....biasanya akak ketinggalan info negeri sendiri....huhuhu...sian akak hokey....

selain dari radio....dorg dah promote lam fb....fb KRAFTANGAN PERLIS.....so bg sesapa yg dah friend ngan kraftangan perlis...blh la dapat update promosi ni kat situ nnti yer....lg satu...akak pun akan update info liznim kraf n promosi tu nnti kat fb liznim kraf ....dah buka fb akak tu...jgn lupa like yer....hehe....

ok la....nnti akak update lg.....

as salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak