Rindu Blogging

assalamualaikum....

selepas hampir 3 minggu from my last update....tetiba akak terpanggil utk update blog ni semula...actually semalam ada sembang2 ngan kwn pasal bisnes....dah sembang tu tercerita psl blog ni....sambil2 tu akak buka la blog ni.....

bangun pagi td semangat nk update blog tu masih terasa.....so update la perasaan tu kat fb....tak sangka ada yg like....korg pun rindu blog akak ker.....haha....terperasan lak i di pagi hari td....



sori la....lama x update....nk kata bizi tu mmg la....dlu pun bz gak but ada gak masa blogging ni...skang ni ntah la....kekadang tu rasa takda semangt jer...huhu.....

masa memula blogging dlu tak sangka lak bila ada org yg sudi follow blog akak...dan agak yg ikut segala perkembangan blog kecik ni....n paling akak tak sangka bila ada yg siap suggest kat kwn2 suh baca blog ni....thanks uols atas segala sokongan yg diberi....

ok la....skang ni...takmo pikir macam2....takmo pikir bukan2.....apa yg berlaku akan tetap berlaku....hidup mesti diteruskan.....jatuh skali tak bererti kita akan terus dibawah..... ;-) lantak la apa nk jd....i am what i am....malas nk pikir macam2 bagai2 lg dh....just nk teruskan hidup ni dgn laluan yg ALLAH dah tetapkan....

so apa lagi.....kita mula blogging semula..... yeahhhhhhh......

MOOD : ini come back betul2....bukan cobaaaaaannnnnn..... :-p

as salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak