tak sabar....tak sabar...

Assalamualaikum......

bg korg yg dah tgk Istanbul aku datang...mesti korg familiar dgn dialog Lisa Surihani ni kan....eiii...tak sabar....tak sabar.....

apa yg akak nak citer mlm ni bkn la pasal Istanbul aku datang or Lisa Surihani...(yg tu nnti kita citer lam next entry yer).....mlm ni akak just nak crita pasal topik kat atas tu.....

kalo korg nk nak tau akak pun skang ni dlm mood tak sabar gak....tp x sama la kes cam lam movie tu.....lam movie tu Dian (watak Lisa dlm Istanbul aku datang) x sabar nk start new life dia as a student kat Istanbul dgn harapan being propose by boyfriend dia....akak x sabar yg lain lak.....

bg yg slalu folow perkembangan akak & haniem liznim ni korg mesti ingat akak ada crita pasal perancangan masa depan akak kan....yg akak akan resign dari sini dalam masa yg terdekat ni dan akak blk ke Perlis menyambung legasi Liznim Kraf yg akan diserahkan pada akak...fuhh ayat x tahan...haha....for your information akak dah antar resign letter early of this month and at the end of this month i will leave Langkawi.....tak sabar...tak sabar....

mmg x sabar sangat nak balik Perlis...nk mulakan hidup baru kat sana....buka buku baru.....even nak sambung bisnes yg dah lama wujud tu...akak dah wat so much new plan.....utk refresh kan semula Liznim Kraf....tak sabar...tak sabar.....

kalo korg nk tau akak dah siap set every day punya countdown kat phone akak.....tiap2 pg akan ada alarm how many days left....tak sabar.....tak sabar....

hopefully segala yg lama akan terkubur menjadi sejarah dan tak akan diungkit lagi.....semoga ALLAH memelihara akak dari segala segi dan semoga ALLAH menjaga insan lain juga dari menyakiti akak lg....kalo blh biarlah semua yg fresh n baru kali ni....byk plan nk wat kali ni.....kita pikir y best2 je dah la ek....rasa cam nk blk time2 ni gak la.....tak sabar...tak sabar.....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak