Cerita Mimpi

assalamualaikum.....

mulanya akak cadang nak crita pasal produk2 baru kat Liznim Kraf....tp tetiba akak tingat nak citer pasal mimpi semalam.....dari pagi td sampai ke detik ni akak asyik tingat mimpi tu jerk.....sampaikan tadi akak dah post kat FB dah....hehe....

sori la yerk kalo gambar tu kecik sket...lupa nk crop.....kalo x nmpk..ni akak copy paste ayat tu.... 

''if it's happen TWICE in a month...is it a sign???? hurmmmm....hopefully YA ALLAH....."

ok la...akak tanak la mengkonfiuskan korg lagi....meh kita crita yang sbenarnya....semalam akak mimpi jumpa 'somebody'...honestly, a man....dah lama akak kenal dia....dah lebih 10 tahun.....cuma mcm2 halangan dan dugaan ada sepanjang akak kenal dia.....

so dengan keadaan kejadian kat lahad datu tu (coz dia keja kat sabah)...akak suddenly tingat kat dia.....akak dah bertanya kabar dgn sorg rakan tentang dia...but we still doesn't get any news yet.....so akak pun wish @ berdoa supaya dia dapat posting ke sini....berdoa untuk keselamatan dia n mcm2 lg....

after that.....kalo x silap akak last two week akak mimpi...akak jumpa dia.....dia dah ada kat semenanjung!!! dia dtg dgn urusan apa akak dah x ingat...tp dia dtg jumpa akak....yg akak ingat lg...kitorg sempat borak2....

semalam akak mimpi lg.....dia dtg ckp kat akak dia nk register keja kat sini...rasanya cam dia dah dapat tukar ke sini je.....dia dtg bawa segala fail n dokumen.....

akak pun dah search kat google.....dlm satu blog ni.....pieces of life dia cakap kalo kita asyik pikirkan seseorang, kita akan mimpi pasal dia...tp akak ni takde la asyik mikirkan dia jer.....lg satu....kalo kita mimpi seseorang, maknanya org tu sedang rindu kat kita....hopefully yg ni lah.... :-p

akak harap bila dah dua kali mimpi kes yg sama ni....akan ada petanda baik dlm hidup akak....apapun....akak cuma mampu berdoa yg terbaik untuk akak dan dia.....hanya ALLAH yg menentukan segalanya.....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak