Karnival Mahabbah MAIPs

assalamualaikum....

serius lama tak update blog ni...dah more than a month kan......my last update is before CNY hari tu....masa CNY tu blk kangar...then bila blk langkawi dah dok sibuk nk siap2 blk sini lak.....

actually akak arrived kangar secara rasminya pada 20 februari 2013 ( besday adik)....but once arrive dah mcm2 aktiviti menanti dah....mmg bz sesangat....tak sempat nak update blog.....

hr ni disebabkan baru blk dari kursus...so ada semangat la sket nk update blog ni even tgh letih sgt2....actually even ni dah lama...before CNY lg....date nya 6 - 8 Feb 2013....di perkarangan masjid alwi kangar.....as masa tu akak kat langkawi lg...akak cuma sempat tgk mlm last je la....ni photo yg akak sempat ambik mlm tu.....

our booth

my products

tasbih

home deco

UNIC with adik2

UNIC
mlm tu jugak ada special appperance from Farah Asyikin....dan UNIC....yg bestnya masa UNIC perform tu ada lah adik2 ni naik pentas sama2 nyanyi ngan dorg...mmg happening....

ok...nnti kita crita lagi...nk wat preparation for tomorrow....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak