Fridge Magnet @ Liznim Kraf

asssalamualaikum....

actually akak tgh boring + bosan kat tapak expo nih.....ntah nape la org tanak dtg...lokasi dah strategik sgt dah....tp xdak pengunjung la plak...tu yg semua kat sini dalam mood bosan....

utk melawan mood bosan yg tgh bermaharajalela lam diri ni.....hari ni jom kita citer pasal salah satu produk terbaru Liznim Kraf yg akak wat once dah blk ke Liznim Kraf ni...

taraaaa.....Handmade Paper Fridge Magnet.....kalo korg tgk gambar kat bwh ni korg blh tgk mcm2 shape n design yg ada....design n shape ni mmg pakai skim hentam saja la apa yg terlintas lam pala hotak time tu...maklum la.....i bukan blajar design2 ni....sume based on creativity n kurniaan Allah ja...

various patern
yg ni lak akak design special utk promosikan Perlis negeriku...hehe....magnet bentuk buah mangga atau kata org perlis buah mempelam....kat magnet tu akak letak la wording sket....ada yg akak letak wording HARUM MANIS dan ada yg akak letak wording PERLIS.....

harum manis
 this one yg dah siap packing and tunggu masa nak untuk dijual ja....as pink and purple dah jadi theme colour for Liznim Kraf...akak decide nk guna that color je la....ok x....

packed fridge magnet
about the price.....harga nya mmg berpatutan...x sampai RM 5 pun satu unit....kalo nk tau price contact me ok....for those yg beli byk2 akak blh bg diskaun lg....n lg satu specialnya fridge magnet ni...as benda ni pun nama handmade and custom made....korg blh order ikut design korg...but kalo nak order kena 10 unit ke atas la....berbaloi sket akak nk men'design'....ye dak.....

ok la....nnti akak update produk lain lg yer....byk lg product baru yg masuk pasaran sekembalinya akak dari langkawi tempoh hari....so...tungguuuu....

salam......

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak