Tahun Result GEMPAQ.....

assalamualaikum....

alhamdulillah semalam result PMR dah kluar.....tahniah diucapkan untuk my cousin...Nur Tasnim Liyana yg belajar di Sekolah Menengah Agama Perempuan Kangar, Perlis....yg berjaya mendapat 9A.....tahniah!!!!! so proud of you.....kalo ikut apa yg mak teh (mak tasnim) ckp...dia tak penah dapat gitu b4 this...so mmg satu family terkezut la jugak.....

sebelum ni...masa keputusan UPSR kluar pn dah ada sorg cousin akak yg dapat 5A.....Mohd Afiq Syahmi (if i not mistaken spelling dia...kalo silap sori ek apiq....)..afiq blajar kat Sekolah Kebangsaan Sena, Kangar, Perlis.....and dgr kata dah pilih sekolah menengah mana nk masuk pasni...katanya nk ikut jejak along dia gak......yg ni mmg expected dah...dah dok bajet nk dapat antara 4 atau 5 A...alhamdulillah dapat 5A....

so secara exclusive hari ni...akak disclosed gambar cousin2 akak kat blog ni.....actually akak penin nk cari gambar apiq....last2 jumpa gambar time kecik2...ntah la time dia darjah brapa.....tu pun nmpak bijik mata jer...boleh la dr tak dak langsung......

Nur Tasnim.....(abaikan akak yg 'gems' kat sebelah dia tu... :p)
 
Mohd Afiq...2 dari kiri...yg nmpak bijik mata ja tu....
tahniah pada dua2 org ni....semoga terus berjaya pada masa depan.....dan jadi contoh yg terbaik untuk family kita yg lain.....

salam.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak