20,000 Viewer

assalamualaikum



buka jer blog pagi ni tetiba tgk akak dah dpt 20,015 pageview....ptg smlm baru 19k ++so akak tak bajet la number tu nak naik dgn cepat camni....kalo akak tau...kompem dr ptg smlm akak tggu dpn blog ni je....nak print screen tepat2 20,000 pageviewer... cam takde keja ja kan...haha... ;-p

padahal skang ni akak tgh kursus....tp disbbkan ni  kursus media social marketing...yg memerlukan akak mengadap laptop dr pagi sampai mlm.....mmg byk masa dpn laptop la...kalo x....mcm biasala....mau berzaman tak update blog....mcm la korg tak faham akak punya bizi kan....bizi sangaaattttt..... :-p

hokey la.....akak nk get ready for class ni....hari ni last day....esok dah nk membizi dgn jualan luar lak....kat na lak kali ni....tggu la akak update nnti yer...kalo korg  rasa akak lambat sgt...blh je refer kat facebook liznim kraf....

anyway thanks untuk semua yg rajin bertandang ke blog akak.....azam thn 2014 nnti akak nk rajin2 update blog la....ehhh....bukan ker azam tu dah carry forward beberapa thn dah ker....takpe la...selagi blm tercapai...kita carry forward dgn gigih la tiap2 tahun yer....

salam...

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak