Karnival Perlis IMT-GT

assalamualaikum......


ini adalah event terakhir untuk 2013 dan pertama untuk 2014...ye lah...tgk tarikhnya....dari 27 dec 2013 hingga 1 jan 2014 kan....6 hari gak la.....event ni diadakan di Dataran Dato Sheikh Ahmad, Kangar.....dari kul 10 pg sampai 10 mlm....

karnival ni menghimpunkan usahawan dari Perlis dan beberapa negeri semenanjung Msia...dan tak ketinggalan ada gak gerai jualan dari Thailand dan Indonesia....kan dah nama pun IMT ( Indonesia, Malaysia, Thailand)

kalo tgk ker program....mmg happening la....mcm2 acara ada....tak larat akak nk retype kat sini...rerajin la korg baca sendiri kat banner atas tu yer....

dorg ada gak create event ni kat FB....tp akak x sure la sama ada sume org lain blh view or tak...but ni akak bg gak la link dia....korg try tgk...blh ker tak...coz kat dalam tu ada gak detail utk setiap acara tu nnti....ni linknya....karnival Perlis IMT-GT

so...bg yg berada di Perlis, Kedah...dan kawasan sekitarnya....anda dipersilakan untuk datang ke karnival ni.....bawa la keluarga sempena cuti sekolah ni coz byk acara yg menarik sesuai dengan seisi keluarga....dan bg yg br blk dari langkawi tu....singgah2 la kat kangar ni kejap....jenguk2 la event ni ya.....

sbg event penutup 2013....mmg akak berharap supaya event ni success....bkn per....lepas join beberapa event yg agak kurang memberansangkan akhir2 ni...harap2 kali ni ok la...hopefully karnival ni berjaya dengan jayanya....kalo berjaya...ada harapan tahun depan dorg nk wat lg kan.... ;-)

as salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak