Liznim Shawl

assalamualaikum...

dah lama kan x crita2 kat sini...so...hari ni akak mucul lg....kali ni...nk wat bisnes promo sket....utk pengetahuan korg...Liznim kraf dah launch satu lg new produk thn ni....yea yea....and the produk is Liznim Shawl.....


Liznim Shawl ni mmg fully design by Liznim Kraf....untuk produk ni....akak gunakan material chiffon dan crepe atau jorjet...ada org pggl kain tu crepe...dan ada gak pggl jorjet...ejaan englishnya georgette....hambik ko....berbelit2 jari jemari akak mengeja hokey....akak guna chiffon dan jorjet ni coz...kain2 ni agak mudah dibentuk bila dijadikan shawl....


untuk memudahkan lg proses membentuk shawl ni....dan mencantikkan dpn nya....kita letak satin tape di depan shawl....satin tape ni akan membuatkan bahagian permukaan tu keras dan terbentuk cantik....

Liznim Shawl juga menjadi istimewa kerana menggunakan potongan D Shape....kalo korang x sure D Shape ni mcm mna...korg blh refer pic kat bwh ni ek...D Shape ni x sama dgn half moon ok...

D- Shape
 Ukuran bg Liznim Shawl ni adalah 146cm x 56cm....ni antara shawl yg dah ready utk dijual....




kalo korg rs gambar ni x clear...korg jgn bmbg...esok lusa akak hupload gambar satu2 shawl dgn detail skali hokey...nk order cmna kalo tgk gmbr sekerat2 kn...but before this....ni akak bg color range siap2...kalo korg konpius color pa yg akak describe nnti...korg refer sini nnti hokey....bkn pa...kdg2 teknik photo n lighting blh ubah warna sst item tu...


ok la....setakat ni dlu la ek....nnti esok2 lusa2 akak hupdate detail lg ek,,,,

as salam

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak