Services @ Liznim


assalamualaikum........

untuk kali ni rasanya nak cerita sket pasal perkhidmatan/services........apa yg boleh dibuat kat liznim kraf....seperti namanya...of coz aktiviti utama Liznim kraf is about crafting....kat sini kita ada wat jualan produk kraf dan hiasan dalaman...detail mengenai produk jualan ni akan diceritakan dalam next entry yer...

Selain tu kita ada juga menerima tempahan jahitan langsir, alas meja, skirting, sarung banquet, set bakul dan tilam baby....and anything yg boleh dijahit dan relevan dengan kapasiti pengeluaran kat sini....harga bergantung pada produk dan bahan mentah yang digunakan...blh mai bincang....

Kita juga menerima tempahan hantaran, bunga telur dan sirih junjung......sejak buka dlu byk gak la tempahan hantaran yg dh dibuat...harganya bergantung pada budget customer sendiri...kalo nak ala kadar kita wat kan...kalo nak grand pun no hal punye...kalo nak sewa dulang hantaran n alas dulang pun kita ada sediakan sekali....dgn harga yg berpatutan....

Then kita ada wat gubahan bunga...ini pun based on budget customer gak...bgtau je nak anggaran harga brapa....kalo nak antar bunga n pasu n suruh kitorg gubahkan blh...nnti kita charge upah n bahan tambahan yg kita guna jer....

Kita juga ada terima tempahan untuk bakul hamper...kalo nak wat bakul hamper sj pun blh....(bakul tu kekadang dorg wat isi bunga telur)....atau nk skali ngan isi dier pn blh...juz bgtau nak isi apa...buah ker...makanan ker..or anything possible....harga dia cam biasa...ikut budget costumer....

Selain tu...Liznim juga menerima tempahan jahitan sulaman dan manik.....rate harga biasanya ikut pattern...n tempoh masa untuk siapkan sesuatu order tu....

And lastly...kita ada menyediakan kelas dan kursus berkaitan dengan kraftangan dan jahitan...kalo berminat...blh contact n kita akan bgtau pakej2 yg disediakan....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak