Jualan @ Liznim


assalamualaikum.....

semalam tak sempat nk online...sbb tgh siapkan bakul hamper buah2an....last minutes order by my auntie....alhamdulillah...dpt siap dlm masa yg dijanjikan....

so mlm ni nak proceed citer pasal produk yg ada kat liznim kraf....yg tertangguh hr tu...

main product kat sini ialah produk jahitan dan hiasan rumah.....antara produk yg kita ada...bantal hiasan, tissue cover, table runner, fridge cover, fridge holder, pelbagai bakul serbaguna, rehal bermanik dan macam2 lg..terdapat dalam pelbagai saiz dan patern....produk ni kita di jual terus kpd customer...atau pun kekadang kalo customer nk tempah bantal hiasan, tissue cover or anything else nk matching kn dgn set umah dorg pun no hal...kita leh buat kan...nk guna kain sini pn blh...nk bwk kain sendiri pun blh....terpulang....

2nd....produk terbaru @ Liznim....aksesori kristal....kebanyakkan produk ni kita wat sendiri...handmade gitu....antara yg kita ada ialah....gelang tangan dewasa dan kanak2...gelang kaki dewasa...dan keronsang.... produk ni dijual dengan pelbagai harga...bergantung pada patern n design....

3rd...kita ada jual pelbagai beg....dari sekecil2 beg..hingga la sebesaq2 beg....he..dari beg aksesori hingga ke beg sejadah....utk kanak2 ada...untuk dewasa pn ada....beg ni ada yg handmade from Liznim n ada yg kita amik dr kengkawan usahawan kraftangan....

4th...produk seterusnya ialah kertas buatan tangan.....rasanya dulu dh penah sebut pasal ni...kertas ni diperbuat dari serat tumbuhan.....nnti lam entry akan dtg sy citer pasal kertas ni lebih detail yer...kali ni kita citer pasal produk dulu....antara produk yg dihasilkan dari kertas buatan tgn ni....note book, table memo, bookmark, paperbag, frame dan kotak dalam pelbagai saiz dan patern...

5th...kita ada jgak jual produk paper clay n soft clay....produknya ialah keychain n fridge magnet...yg paper clay tu dlu kita wat sendiri..skang dh tak buat lg...juz abiskan stock...yg softclay tu...amik kwn nyer produk....

6th...produk rotan n kayu....yg ni sah2 dah kiter amik kwn2 nyer produk...antara produk rotan yg ada ialah tudung saji...bekas pensel...bekas telur.produk kayu lak kita ada meja ukiran...rehal ukiran...tabung dll....

7th...kita ada bunga hiasan...antara bunga hiasan yg kita ada...bunga daun getah, bunga stokin, bunga dip, bunga manik (gambar ada lam 1st entry, my biz)...mcm2 yg blh dibuat dgn bunga ni selain letak sbg hiasan...contohnya sbg buga telur...bunga dulang...souviner dll....

8th...kita ada jual produk seramik....yg ni pun produk kwn2....produknya ialah bekas telur...bekas pen...tempat keronsang dll....

bg yg tinggal di kawasan berdekatan...jemput la datang ke kedai....tgk2 barang....mana tau ada yg berkenan....yg jauh..xper...kalo berminat n ada sebarang pertanyaan jgn malu contact saya...produk yg saya listed dalam jualan ni pun blh ditempah even produk kwn2 saya...anything..juz contact me...

p.s gambar bantal hiasan + tissue cover + bakul

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak