Handmade Rehal @ Liznim Kraf

assalamualaikum......

untuk entry hari ni...nak citer sket pasal salah satu  produk hot kat Liznim Kraf....iaitu handmade rehal....as we already know...kegunaan rehal ni untuk letakkan Al Quran pada masa kita mengaji kan.....



ok...kita citer more detail ek.....kita selalu dengar org wat Majlis Khatam Quran kan.....sebenarnya tu la permulaan Liznim Kraf wat rehal ni...untuk Majlis Khatam Quran ni....then kita rasa produk ni blh di komersialkan....so terus wat untuk jualan.....


selain dari untuk Majlis Khatam Quran ....rehal ni juga sesuai digunakan sebagai hantaran Majlis Pertunangan atau Perkahwinan....kita dah penah wat....blh tgk gambar cth ni...... 


ada gak customer yg beli sebagai hadiah untuk anak2...katanya supaya anak rajin mengaji bila dapat rehal yg cantik...good idea! ada gak yg nak letak as a decoration.....terpulang pada kreativiti masing2 kan....

dari segi design nya......kat dalam tu rehal biasa je...but kita add value dgn wat penambahan cloth kat luarnya....kita juga tambah dengan renda bermanik.....untuk menyesuaikan rehal ni dengan fungsinya sebagai pelengkap majlis...salah satu keistimewaannya ialah.....cover ni blh dibuka dan dibasuh bila2 perlu....

so....selamat menjamu mata dgn produk ni...dan kalo berminat...do contact us...ok...

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak