Terima Kasih

assalamualaikum.....

hari ni 27 February 2012...bermakna genap la 30 tahun Izfah Hanim bernafas di bumi ALLAH ni...terima kasih YA ALLAH kerana masih memberi peluang untuk ku terus menumpang di sini....Syukur atas segala kenikmatan yg kau beri selama ni....walaupun sebagai manusia yg lemah dan hina...kerap kali berlaku khilaf dalam perjalanan hidup ini.....

rasanya dgn penambahan usia ni....nak tukarlah ganti nama untuk diri...kalo sblm ni dah biasa guna 'aku'....kekadang 'saya'...ada gak 'i'...hehe....thn ni nk ubah lah....jd akak lak...hehe...or kaknim...blh kan....tak kisah la kalo readers yg older than me pun...panggil je kaknim...lgpun kat taman umah kaknim...sume org panggil "kakak''...tua muda....pakcik makcik sume panggil kakak je....besa la dah kaknim pun 2 beradik jer kan....adik kakak....normal la tu.....mau ko pi carik nama penuh kaknim kat sana...pening dorg yg mana satu....

cukup la bab pertukaran tu kan....kaknim nk ucapkan terima kasih pada sume yg ingat my birthday hr ni....yg wish....n doakan mcm2 untuk i.....family....kwn2 ofis...kwn2 quarters...kwn2 fb...dan mcm2 lg....TQ coz doakan yg baik2 utk akak....

kaknim harap sempena 30 tahun usia ni...akan berlaku sesuatu perubahan yg positif dalam kehidupan kaknim....terutama dari segi pendekatan diri pada ALLAH....rasa cam tak cukup sgt2...perkerjaan..byk yg kena improve lg.....dan perniagaan.....ni lg byk nk kena pikir....family rasanya dah ok..alhamdulillah.....i love my family so much...and i dont have any problem with my mak, my abah n my adik....tatau la nk wish apa lg..one more....kalo tanya bab j****...kaknim lebih selesa utk ignore that question....sama cam thn ni....i still dont have any answer....and if i could...i dont want to answer.... :-)

last but not least...thanks for remember my birthday...i don't have anything to say.....just pray for my happiness....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak