Happy Birthday

assalamualaikum.....

post mlm ni mmg nk tribute to my brothers birthday...actually his birthday dh lepas....20 February 2012...hari Isnin lepas...but...as that time....i am not ok yet....so skang ni nak gak wat post pasal birthday ni....hehe....

ni sebenarnya birthday dia yg ke 26....aku reveal je umo adik aku ni....coz kat fb dia pun dia x sembunyikan umo dia....agaknya dia pun pikir sama cam yg kak dia @ aku ckp....age doesnot matter....hahaha....

birthday dia n my bithday selang seminggu je actually....(next monday will be my birthday....insyaALLAH)....so...sejak kecik2 dulu.....kitorg celebrate sekali je....(jimat....huhu).....sama ada date birthday dia...or my birthday....penah gak....tarikh lain....kat tgh2 antara dua2 ni....tak kisah la time tu...yg penting...ada mkn2....hadiah.....hehe.....

but bila memasing dah beso ni....celebrate pun cara lain sket....biasanya mkn2 family je.....kalo ada rezeki lebih...n memasing cuti time tu....jemput la sedara mara....wat mkn2.....but dah xde potong2 kek cam zaman kanak2 ribena dulu.....tp apa yg penting ingatan terhadap tarikh penting tu....

so.....sempena tarikh penting lam hidup adik aku ni....aku nak wish....semoga panjang umo....murah rezeki.....dan dapat jodoh yg sesuai dan terbaik.....moga success selalu.....

p.s. gambar kat cameroon highland hr tu.....abah ckp that travelling trip being our birthday present this year.....TQ...

Comments

  1. Next week tu hari ni la kan? Selamat menyambut ulang tahun kelahiran.. :) hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori lmbt reply...my birthday 27 feb....anyway thanks... :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak