Setahun Sudah

assalamualaikum.....

dah lama akak x update kan....byk keja sket sejak kblakangan ni...kekadang tu letih keja kat opis...blk mlm dh x larat nk watpa dh...kalo x letih pun...dok kalut wat keja kraf lak......tp mlm ni amik ms sket nk update blog ni sebelum mula bersawang dan bersewang....hehe....

hari ni 1st May...tarikh yg x mungkin akak akan lupa....setahun yg lalu....tarikh ini la yg dah mengubah perjalanan hidup akak....

sedar tak sedar...dah setahun akak menjejak kaki di bumi Mahsuri ni....dah setahun menjadi penghuni langkawi...dah 12 kali akak ulang alik blk prls....hehe....rasa cam baru ja akak dtg sini...

so...sempena setahun akak kat sini....hopefully sume nya dah makin ok.....akak pun dh blh terima kenyataan....dah malas nk mikir kisah2 lepas tu....alhamdulillah....nk kata lupa terus tu of coz la tak....tp ada hikmahnya jugak....kalo akak dh lupa....mesti akak tak akan berhati2 lg dah pasni kan.....

dan akak harap org lain pun camtu gak la....last 2 or 3 time akak blk....x jumpa dah la ngan spesis yg menyakitkan hati ni...dah xdak la soklan2 maut tu....hopefully spesis tu dah lupus dari muka bumi ni....biar ditelan bumi pun takpa....jgn nk meyusahkan org lg dah....

ok la...tatau nk cakap pa lg dh.....nnti akak update lg kay...

salam.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak