Bakul - bakul @ Liznim Kraf

assalamualaikum....

skang ni mmg mood nak wat entry pasal bisnes ja....nak promo2 ja...ya la..as i'm not at perlis right now....and just parent run the bisnes....so i have to do something to take part in what they are doing...in supporting them.....


so...hari ni akak nak citer pasal bakul2 at Liznim Kraf....untuk pengetahuan korg....kat Liznim Kraf...kita ada gak jual bakul2 ni.....korang tgk gambar2 ni ek....ada macam2 saiz n kegunaan bakul2 ni....


untuk 3 yg first ni.....bakul ni mostly kita guna as bakul sampah....tp kena logik la....dah kita decorate sket punya....mestila letak kat ruang tamu or ofis ja....tak kan nak letak kat dapur...nak buang perut ikan lak....logik la ek......lagi satu....sebelum buang sampah lam bakul tu...letak la plastik dlu...then nnti bila sampah dh penuh....remove je plastik tu....selain untuk jadi bekas sampah....ada gak customer beli utk letak mainan anak2 la tu.....good idea....another idea mcm lam gmbr bwh ni....sebagai bekas bunga....n sebagai bekas payung atau sebagainya...terpulang pada kreativiti memasing yer...kat bwh ni contoh kegunaannya....





untuk materialnya pulak...cam biasa la....kita guna kain jacquard...kain yg kita guna untuk wat curtain n other home deco product.....ada gak guna material lain cam cotton....batik...satin (biasanya atas permintaan).....


selain dari bakul bentuk tu...kita ada gak wat bakul besar...biasanya yg ni kita panggil bakul baby sbb biasanya yg ni customer guna untuk isi napkin  n baju baby....yg ni kita x byk wat ready made...byk bergantung pada tempahan je....untuk bakul baby ni ada macam2 saiz...ikut kegunaan nya.....

kekadang customer bw bakul suh kita wat cover ja...kekadang dia bgtau saiz n estimation kegunaan bakul tu....suh kita wat sume.....korg blh tgk la cth2 saiz bakul baby ni ek.....kalo nk lagi clear...korg baca post pasal set baby ni....entry ni dh lama akak wat....korg blh ikut link ni.... http://hanimliznim.blogspot.com/2011/04/bakul-baby-liznim-kraf.html



tu je la citer utk mlm ni....akak dh tatau nk citer pa lg...cam biasa la...kalo ada apa2 hal...jgn malu...jgn segan...contact akak yer....

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak