Fridge Cover in d house !!!

assalamualaikum...

kita crita pasal bisnes lak ek....dah lama tak upload product pic ni....hehe....hari ni akak upload pic kat FB Page....so...nk promo2 la kat sini gak....ni yg akak upload kat FB Page For Sale Items

kali ni akak nak jual fridge cover atau dalam bahasa melayunya alas peti ais....yg letak atas peti ais tu....utk hiasan n cover peti ais dr debu dan habuk2...ada org penah tnya akak...."kalo buh alas...nk bukak peti ais camna?''....OMG....nk gelak pun x sampai hati...coz yg tnya ni muda sgt..jawapannya...cover ni letaknya bhgian ada poket tu di tepi...

untuk fabric...biasanya akak guna kan material jenis jacquard...senang crita kain curtain....coz kain ni tebal...kalo korang tgk jahit petak2 tu...kat situ akak letak fiber keping...supaya atas fridge cover ni gebu2 gitu....lagi satu ciri2nya...ada 3 poket tepi di kedua2 belah...boleh la nak isi benda ringan such as ubat or paper...

Fridge Cover ni ada 3 saiz...S...utk peti ais satu pintu...M...utk peti ais dua pintu...dan L...utk peti ais 2 pintu yg lebar ke belakang....

so....skang korg tgk la sendiri ya fridge cover kot2 ada yg berkenan....

FRIDGE COVER (L)
Size ; 24' X 67' (peti ais 2 pintu, lebar ke belakang)
Price : RM 42
Code : FC 003A1
 

FRIDGE COVER (M)
Size ; 20' X 66' (peti ais 2 pintu)
Price : RM 37
Code : FC 002A1

FRIDGE COVER (M)
Size ; 20' X 66' (peti ais 2 pintu)
Price : RM 37
Code : FC 002A2


FRIDGE COVER (S)
Size : 19' X 49' (peti ais 1 pintu)
Price : RM 32
Code : FC 001A1
 

FRIDGE COVER (S)
Size : 19' X 49' (peti ais 1 pintu)
Price : RM 32
Code : FC 001A2

FRIDGE COVER (S)
Size : 19' X 49' (peti ais 1 pintu)
Price : RM 32
Code : FC 001A3

ok la....dah puas tgk2 ni..blh la wasap akak kalo ada yg berkenan ek....0125685941....atau blh gak PM kat FB Page Liznim Kraf....

as salam

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak