Program Perwani - Masakan Nasi Minyak & Ayam Golek

assalamualaikum....

pd hr jumaat...21 nov 2014...akak ada join program anjuran perwani kat Tmn Bkt Kaya ni....actually b4 this mmg dh penah ada program kat sini...but clash ngn jadual bisnes akak...so x dapatla nk join....alhamdulillah...kali ni berkesempatan...kena plak resepi best....Nasi Minyak & Ayam Golek....dgq tajuk pun dah rs tergolek-golek...hehe...


untuk kelas kali ni...tenaga pengajarnya adalah Pn Hjh Salma Saad...atau lebih glamer dgn panggilan Mak Chaq di kalangan penduduk Tmn Bkt Kaya...yg bestnya...resepi dah difotostat siap2...so blh tgk2 n tolong2 ja sepanjang kelas tu....

ni ada beberapa pic yg sempat akak ambil sepanjang kelas tersebut...





ni after dah siap masak n dah siap present....





mmg sedap nasi minyak n ayam golek tu....nnti bila ada kesempatan..akak akan share resepi ngn korg yer....skang ni...layan je la pic2 yg mengiurkan tu dlu ek...hehehe...

as salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak