Handmade Paper Notebook @ LIZNIM KRAF

assalamualaikum.....

dengan mood mengantuk di tgh hr yg panas ni kita citer pasal produk kat Liznim Kraf ek.....produk yg jd pilihan akak utk dijadikan entry hr ni ialah Handmade Paper Notebook ataupun Buku Nota Dari Kertas Buatan Tangan....ada gak org pggl memopad...terpulang pada korg la....

notebook yg Liznim hasilkan ni ada 3 size iaitu S, M dan L....dan disediakan dgn 2 design iaitu biasa n window.... untuk size S, ukurannya ialah 2.3" X 3.7" X 0.4", ukuran untuk size M ialah 5.3" X 3.5" X 0.5" dan ukuran untuk saiz L ialah 7" X 5" X 0.6".....

untuk decorationnya pula...kita gunakan pelbagai material asalkan bersesuaian dengan produk n nmpak cute....deco ni kalo untuk tempahan blh request nk camna....kalo posibble...kita blh wat....berkenaan dgn yg design window....biasanya kita letakkan gambar tempat pelancongan, batik or songket as a window...tp kalo ada request nk letak logo pun kita blh watkan....

notebook ni biasanya untuk kegunaan sendiri...sebagai souviner dan hadiah...dan ada juga yg menggunakannya sebagai door gift or corporate gift....biasanya dibeli oleh org persendirian, companies and agencies....

so...korg tgk la gambar kat bwh ni ek.....

Notebook S

Notebook M
Notebook M (window)

Notebook L

Notebook L (window)

kat dalam FB Liznim Kraf pun dah ada katalog berkenaan produk ni....korong blh refer link ni...... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.135496533159587.13611.135492239826683&type=3 pastu bila dah tgk2 tu jgn lupa like pages Liznim Kraf skali ek....hehe....

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak