Crystal Phone Champ @ LIZNIM KRAF

assalamualaikum...

dah lama rasanya akak tak wat entry pasal my handcraft bisnes kan....asyik citer2  n luah perasaan ja....atas dasar tu hari ni akak nak citer la pasal salah satu produk lg yg ada kat LIZNIM KRAF ni....

hari ni kita citer pasal Crystal Phone Champ....produk ni dah lama gak dibuat n dijual...walaupun sambutannya tak sehangat crystal anklet...but ada gak sales nya.....tak la totally mengecewakan....so bila dah ada sales tu of coz la ada ja productionnya....

baru2 ni akak dah wat tambahan utk product ni...nnti blk nk restock kat LIZNIM KRAF la....ada 5 pattern sumenya....just a simple design...kira apa yg terlintas lam kepala akak time tu akak wat terus..nama2 design tu pun akak letak ikut suka hati akak jer.....hehe.....

ok la...korg layan la photo2 yg akak letak kat bwh ni dulu ek....

crown
this one almost made pearl...just letak satu crystal gayut2 kat tgh tu....

tear drop
yg ni x brapa clear dlm gambar as the tear drop crystal tu clear colour....

tails
ni pun byk pakai pearl gak...but still ada crystal...

four eight
this is combination of crystal n pearl...kalo letak camni nmpak biasa jer...but kalo dh gantung br cantik....

flora
yg ni fully crystal....plus loceng kat bwh lagi....i like this design most....

rasanya tu je yg akak nak citer utk mlm ni....lain kali kita sambung lagi ek....nk wat design for packaging this phone charm la plak...produk dh siap....br tingat yg packaging dah x best....nk kena upgrade ni....ikut perkembangan semasa la...hehe...

ok...see u...

salam...

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak