Nak Balik.....

assalamualaikum....

lama x wat entry...x sempat...bz sket ngan keja2 craft...akak tgh siapkan brooch and hair clip utk jualan esok...alhamdulillah dah siap pn...ni patutnya kena sambung jahit manik lak....but akak mmg dah letih sgt2 mlm ni.....tu pasal dok meramba-ramba ja kat laptop....hehe.....

letih la....tu pun sempat gak kluar p kuah ptg td...actually p bank....pastu mak lak pesan suh bli pan.....besa la mak...asal langkawi ja pan...asal langkawi ja pan...asal pan ja langkawi.....tatau nak pesan menda len dah...minyak gamat ka....hehe....

blk tu terus masak utk berbuka...hr ni tak nak amik nasi opis coz dorg bg gulai ayam....akak mmg kureng sket ngan gulai n masak lemak....nak2 bulan posa ni....mmg x blh p la.....dah tu skang ni jd xde selera nk mkn nasi lak....tatau nape....last2 masak koey teow sayur ja....sahur sok mkn roti ja....

yg akak tau skang ni akak rasa nk balik kangaq.....nak blk umah...jumpa mak abah....jumpa my love....i need some strength.....

tp kena sabar smpai ujung minggu ni....hr jumaat ptg ni akak nak blk...coz ada sesuatu yg penting pada hari sabtu tu.....jeng jeng jeng.....ni bukan pasal personal la....but pasal kerjaya.....pasal penentuan masa depan gak la....

actually akak dipilih utk wat exam SPA....utk satu jawatan ni.....pada 4 ogos...mmg unexpected.....korg tolong la doakan akak ek...moga2 akak dapat jawap dengan cemerlang dan akak dapat ke peringkat yang seterusnya....

sume ni utk masa depan gak...kalo ikut hati x larat dah nak ngadap exam SPA...dah berkali2 akak p.....but.....bila teringat kembali hal2 yg wat akak jatuh dulu....susah payah akak bangun slama ni....akak nekad yg akak tetap akan wat exam ni....harap2 akak berjaya kali ni....

pada suma....tolong doakan akak berjaya....akak tau my family....mak, abah n adik x penah putus harapan utk akak....mcm tu jugak my love....TQ for support me...TQ for always stay beside of me....dalam susah dalam senang...

ok la....cukup la utk mlm ni....tatau nk meramba apa dah... :)

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak