Salam Ramadhan

assalamulaikum....

rasanya belum terlambat untuk akak ucap Salam Ramadhan  ni....ya la...ni baru nk masuk 3 Ramadhan kan...hehe....dah dua hari x sempat nak online....so camna pun...hr ni...online gak la.....

actually mlm ni akak dah arrived langkawi after 6 days bercuti relax2 kat kangar....bestttt.....dapat jumpa family n also HE.... :).... thanks for spending your time with me....even not so long....it's give lots of meaning for me and my life.....i'm so happy.....and also...thanks for the shoes.....hehe....blk kali ni dah puasa...so x sempat nk jumpa lama2...jumpa pun sebelum puasa.....jap ja...mkn2...jln2..and shopping sket2 ja.....

bila dah puasa cam x larat nk kluar umah....kebetulan cuaca pun panas sangat....dugaan betul.....mmg menguji kesabaran la....suhu masa 1st day puasa tu 32 degree....panas kan.....tu pun masa kul 4 lebih dah...kalo tetengah hari kul 1 or 2 tatau la brapa suhu kan.....so...sabar ja la ngan ujian ALLAH ni.....

setakat 3 hari puasa ni....dugaan2 lain alhamdulillah la....x dak la sangat.....setakat dugaan nak membeli kat pasar ramadhan tu...x pa lagi....dugaan kesabaran pun ok la....tp bg akak...paling dasyat...dugaan cuaca ni la....

hopefully akan ada hujan yg turun untuk meredakan kepanasan ni...sama2 la kita doa yer.....ok la....skali lagi Salam Ramadhan to all of you...dan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa.....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak