EURO 2012

assalamualaikum......

sori...entry ni lambat kluar sket.....bkn per...dah abis euro hari tu dok kalut lak nak tengok masterchef la plak....hehe....so...bertangguh la entry ni....

whatever pun rasanya lum terlambat untuk akak wat entry ni....ya la...lum sampai seminggu lg kan.....ahaks....

ok la....akak pun tatau camna kali ni akak blh terjebak ngan EURO ni...slalunya kalo time EURO & WORLD CUP ni akak amik tau gitu2 ja...from adik n abah...sokong pun sket2 ja la....tp kali ni....mmg bermati matian akak tgk bola...siap bgn tgk game kul 2.45 pagi lg ko....maybe kali ni disebabkan my love pun kaki bola gak...so slalu sembang2 ngan dia pasal bola...so akak pun terikut la skali.....tp yg best coz dia siap belikan akak jersey spain tu.....thanks by....

so bila dah wat statement cenggitu kompem la korg tau akak sokong SPAIN...haha.....kebanyakkan game spain akak bgn...kul 12 ker 2.45 ker....satu game ja miss...waktu quarter final...time tu akak letih sgt...tido lupa set jam.....last2 my love call kul 5 pg....nk bgtau dia dh nk blk dr tgk bola...ms tu br akak terjaga...frust gilerr....tp spain menang time tu....hehehe....

actually akak x pandai sangat pasal bola ni...blh la sket2....kenal la sket2 player2 yg glam tu....jgn tanya akak lebih2 ek cam yg my love slalu buli akak....dia slau ja wat kuiz football kat akak....huhu....nk lak time EURO tu.....geram laaa.....tp dh abis EURO ni dia dh ok dh..dah x buli akak ngan kuiz tu lg....haha....

pasni dia suh akak sokong MU lak...coz dia sokong MU....kira sokong cara paksa la ni....huhu......x kisah la...asalkan blh wat akak ngan dia lebih rapat n lebih serasi....akak ok ja....mcm time EURO ni....

apa yg akak tau...bila berkongsi minat camni....makin hari kitorg dh makin rapat....n makin byk topik yg blh di bincangkan...dan di'argue'kan bersama.....hopefully pasni pun akan berterusan camni gak....

salam.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak