Bye 2012

assalamualaikum....

this is my last entry for 2012...entry after this will be with new date 2013....cam sekejap ja tempoh setahun ni berlalu....dh nk masuk thn baru...cam baru ja sambut new year 2012...ni dh nk sambut new year 2013...cepat sugguh masa berlalu skang ni....

menyingkap kembali thn 2012...byk yg tercatat dlm calendar thn ni....kenangan suka duka kehidupan....ada yg best n ada yg x best....ada yg nk ingat utk selamnya....n ada gak yg kalo blh nk delete terus dari memory otak ni.....

mostly byk yg happy la...byk gak pencapaian thn ni berbanding thn lps....byk gak apa yg di 'target' tu dah dicapai...alhamdulillah......kalo yg blm dapat pn kita carry forward target tu ke thn 2013 je la....

ada gak menda2 yg kalo blh takmo pikir @ malas dh nk ingat...dah takde hati nk pikir suma tu.....Allah ja yg tau.....

smpena akhir thn ni.....akak nk minta maaf kalo ada entry akak sepanjang thn ni yg wat  korg x suka or x selesa or sewaktu dengannya.....akak pun insan biasa yg x sempurna dan byk wat silap....hope korg dapat maafkan akak yer.....

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak