Happy New Year 2013 !!!!!

assalamualaikum

Happy new year semua....baru ja beberapa jam smlm akak wat last entry for 2012...ni dah wat entry for 2013 lak dah.....saja ja nk publish siap2 pg ni...cdg tu nk update blog tiap2 hari...harap2 thn ni dapat la nk blogging dgn lbh efective...cheewahhh.....

sebenarnya smlm akak celebrate new year sorg kat blk ni..member2 ada wat bbq kat chenang beach....mcm thn lps......kalo yg terlepas cerita new year celebration thn lps....korg refer sini ek....welcome 2012 memula mmg janji nk join...siap byr duit...but last minutes....kul 9  mlm td terpaksa cancel...

ada dua sbb...1st...akak letih yg hamat sgt...kul 8.30 td br blk dr opis..work load hr ni mmg x thn.....blk td mmg lembik....2nd....sbb ptg td ujan....akak risau mlm ni ujan gak....i just recover from my chicken pox last month....so x blh kena ujan lg....huhu....so redha ja la kan....akak tahu ada hikmah ALLAH tentukan semua ni utk akak...insyaALLAH...  (sambil cuba mem'positive' thinking)

sempena thn baru ni ada something yg akak target....perubahan yg agak besar yg akak akan wat dalam hidup akak x lama lagi....akak betul2 dah nekad....insyaALLAH...akak rasa dah sampai masa untuk jalankan...dan inilah waktu terbaik untuk bergerak ke arah tu....sorry coz akak x blh kongsi secara terus terang lg kat sini....tp insyaALLAH akak akn kongsi kat sini as soon as it is confirm.....

hal ni melibatkan life akak.....doakan akak dapat good news dalam masa terdekat ni utk akak kongsi ngan korg kat sini....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak