Happy

assalamualaikum.....

akak tatau nak mula citer ni camna...yg akak tau, akak nak cakap yg hari ni akak mmg betul2 happy....bersyukur sangat dgn berita yang akak dengar melalui telefon jam 9 am td.....

suma ni bermula tanpa dirancang....apa yg kita rancang tak menjadi...tetiba terjadi lak something yg tak dirancang....berlaku disaat kita benar2 memerlukan....

dan yang lebih tak sangka lagi...belum pun sampai sebulan...tiba2 dapat lak berita yg benar2 mengembirakan.....kali ni harap2 berlaku lah sesuatu keajaiban....seperti yg dirancang...atau mungkin lebih baik lagi....

maaf...akak bukan tanak crita detail sangat...but as menda ni pun baru lg...kita slow2 la ek....nnti akak akan crita gak...kat na lg akak nak lauh perasaan kalo bukan kat blog akak ni kan.....so wat masa ni....kita ikut cam lagu siti la ek...biarlah rahsia.....ahakssss....

tu je kot update kaknim for today...tak puas lg nk senyum sorg2...walaupun sejak pg td dok senyum sorg2....dgn cover2...haha....nnti kita update lg ek....

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak