masquerade party

assalamualaikum....

ni lg satu entry yg tertangguh lama sangat dah....atas sebab2 yg tak dapat dielakkan...tp disebabkan akak rasa entry ni cam ok ja...akak post gak la walaupun terlewat kan....

entry ni akak nak crita berkenaan Masquerade Party yg akak pegi last month kat Westin Resort & Spa Langkawi...akak pegi tu pun sebenarnya untuk mengantikan my boss yg x blh p atas sbb2 yg x dapat dielakkan.....kelam kabut akak cari baju...lastly ada kwn yg sponsor dress ni....sib baik mask tu company provide...ahakss.....

actually event mlm tu start kul 7...but cam biasa la..awal2 tu p nunggu je kat hall tu because the VIP not arrive yet..mula2 ketibaan tetamu biasa ja...then barula VIP n VVIP.....VVIP for the night is Yang Teramat Mulia Tunku Panglima Besar Kedah Brigader Jeneral Tuanku Puteri Intan Shafinaz Bt Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Abdul Halim...event ni sebenarnya ialah idea dari Tuanku Puteri jugak....n anjuran Langkawi Charity Club.....

nak citer apa pun tak tau sgt...korg tgk ja la gmbar2 kat bwh ni.......



akak ler ...sapa lg....

me without a mask......
ning baizura...performer for the night....mmg vasssss......
gurlz at night....
kitorg blk awal mlm tu...abis je ning perform terus blh....yg tunggu pun coz nk tgk ning jer...lwt sket dia nyer slot...kalo tak... lepas mkn dah blk dah....but very2 berbaloi tunggu ning perform....puas hati sangat2....

tu je update mlm ni....nnti kita citer lagi ek....

salam.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak