My Survey

assalamualaikum......

semalam x sempat nk update blog...coz nak tido awal....n nak bgn awal...paham2 la musim apa skang ni kan....EURO 2012....hehe......so mlm ni baru dapat nak update.....

petang td akak baru dapat satu surat n akak dah jangka yg akak akan dapat surat tu....surat tu akak terima dari My Survey.....bg korg yg dah tau n dah join tu ok la...but bg yg blm tau....meh akak citer sket.....

akak pun sebenarnya baru lagi join My Survey ni....x ingat dah camna dapat invitation....melalui program ni....kita cuma akan jawap soalan2 survey ja....cara2 nak join mmg simple...

mula2 kita kena register akaun la kat My Survey tu.....bg email address kita....so bila dorg ada soalan survey yg kita perlu jawap......biasanya dorg akan hantar e mail kat kita.....then kita buka la akaun kita....n mula menjawap soalan2 tu....biasanya it's take less than 30 minit to answer....n kdg2 dia ada bgtau estimated time kat situ....dia juga akn bgtau point yg kita earn utk survey yg kita jawap tu.....

so...kita mula la kumpul point.....then bila dah cukup....kita blh redeem dgn voucher...ada mcm2 voucher gak....bg akak for the 1st time redeem ni...akak prefer RM 10 voucher KFC/PIZZA HUT/AYAMAS.....walaupun cuma RM 10...tp tetap bernilai coz ni la hasil usaha kita sendiri...ye tak....

ni la voucher yg akak dapat tu....

plan nya nk redeem kat Pizza Hut....hehe...
ok la....tu ja nk citer untuk mlm ni.....nnti2 kita citer lagi ek....bye.....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak