Salam Aidilfitri 1434

assalamualaikum.....


rasanya belum terlambat untuk akak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI pada hari raya ke 6 ni...huhu....sedih gak lambat wish tahun ni.....mmg cdg nk wat entry ni mlm raya lg..but mcm2 la....tu la kan....kita hanya merancang.... ALLAH yang menentukan.....

nk bizi pun...boleh tahan gak bizinya....tp kalo nk blogging blh lagi...yg sebenaqnya...akak nya maxis wifi utk peak hours dah reach limit....tu yg x sempat tu.....huhu....

sempena hari raya ni....akak bg pihak LIZNIM KRAF, family dan diri akak sendri meohon maaf pada semua andai anda terlanjur kata dalam blog ni atau kat alam nyata.....kira 0-0 la ek....

ok la....tu je kot kali ni....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak