Hantaran @ Liznim Kraf

assalamualaikum.....

mlm ni lewat sket online at blogger ni....bkn per td ada keja sket....settle kan produk kristal....since stok kat LIZNIM pun dah makin menyusut...kena la tambah2 setakat mana yg ada raw material....dh lama tak beli raw material ni.....ye la....nak p bli jauh gak luar perlis....so it is incurred some cost....so kalo takde order yg nak amik urgent....biasanya 4 - 6 bln skali br p cari raw material tu....

ni apa yg aku merepek citer pasal raw material kristal ni.....hadoihhhh.....jom kembali ke pangkal jalan....kita citer berkenaan dengan topik kat atas tu yerk.....pasal hantaran....

kalo korg prasan....salah satu services (perkhidmatan) yg di offer kan Liznim Kraf ni adalah menyediakan hantaran, sirih junjung dan bunga telur.....berkenaan dengan hantaran ni....mmg dah lama wat....by my mum...sebelum ada Liznim Kraf....kitorg wat secara tak rasmi jerk...but....bila dah ada LIznim Kraf....hantaran ni dah msk salah satu services la......

kalo korg tanya berkenaan dengan harga....as usual...aku ske customer yg letak bajet sendiri and bgtau warna tema....skang ni sume pakai warna tema memasing kan....kalo nak bw bunga and ribbon sendiri pun aku tak kisah...aku charge upah jerk...

kat sini ada la beberapa contoh hantaran yg kitorg penah wat kat Liznim Kraf....

this is 1st hantaran projek at Liznim Kraf...order oleh kwn mak....9 dulang from pihak lelaki....
and this is from pihak pompuan lak....11 dulang...all prepared by Liznim Kraf
yg ni order from jiran...kat Taman Bukit Kaya...for her son...set biru....


my cousin nyer hantaran....bw ke perak...

ni set yg sama ngan atas...my cousin gak....ni kain bj kurung n tudung...
cousin aku gak....but bkn org yg sama ngan atas.....korang prasan tak aku guna kotak handmade paper kali ni...so proud...
yg ni pun sama....ni letak cookies....ngam2 4 kotak cookies lam tu ko.....
ni order from customer....tema dia peach....so soft.....
ni from my uncle....untuk kwn dia....aku guna our handmade rehal kat situ....once again i'm proud....
this one customer bw sendiri bunga n hiasan bagai....just amik upah jerk.....orange.....

rasanya setakat ni je la dlu post kali ni....dh lewat ni....ngantuk dh....sok keja lak....kang tak bangun sok.....hah sudah......so korg belek2 la gmbar2 tu yerk.....

salam.....

Comments

  1. salam hanim...meh singgah blog kak Ros amik award...sudi-sudi ya.

    ReplyDelete
  2. sori lmbat reply...nnti sy sggh ek....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak