Brooch @ Liznim Kraf

assalamualaikum.....

hari ni akak nak letak gambar brooch yg akak jual lak....ada yg ckp brooch ni dr korea n ada yg ckp dr china.....cm yg akak beli pun...ada yg kat kotaknya tulis from korea....so biar la...toksah pening2 pasal tu...kalo org tanya akak, akak ckp jer ada dr korea n ada dr china...campur2...settle masalah...haha...

actually dah lama akak start wat bisnes ni..hampir setahun dh...kalo korg prasan kat dalam gambar jualan luar ada akak letak gambar akak meniaga brooch ni.....tp br2 ni je br sempat nk upload gambar kat fb Liznim kraf under album brooch....

akak jual brg ni murah2 jer.....rate harga antara RM 1 - RM 10.....murah2 jerrr.....yg RM 1 tu baby brooch....yg metal n yg plastic....but akak tak upload la gambar kat sini...byk sangat kang.....

harga yg akak letak kat sini harga jualan offline (jualan kat kedai n jualan luar) secara runcit...kalo online, kena mark up delivery cost dlu la yer.....n kalo borong kena nego tgk la camna....coz akak x penah jual borong menda ni...akak amik sket2 je...but kalo ada yg berminat...blh dipertimbangkan....

1 = RM 10...2 = RM 18




 1 = RM 7... 2 = RM 12














yg ni promosi penghabisan stock.... 1 = RM 6....2 = RM 10







ini pun penghabisan stock gak..... 1 = RM 4....2 = RM 7....3 = RM 10







yg ni baru restock 1 october lepas...br je skali bw jualan luar.... 1 = RM 7.... 2 = RM 12





tu je la yg akak nk crita kali ni.....kalo akak restock brooch nnti akak upload lg ek....

salam

Comments

  1. Banyaknya yang cantik-cantik kat sini...Salam ziarah dan follow memolow..Hehe. Kalau rajin datang leh singgah dan follow yerr... huhu

    Kedai Design Impian --> http://www.design-impian.blogspot.com/
    Blog utama --> http://www.kitosia.blogspot.com/
    Blog Komik percuma --> http://www.kitoonline.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak