Samsung Galaxy Notes 3

assalamualaikum.....




lama sket x update...bizi sesangat la skang ni....habis pesta konvo UNIMAP hari rest sehari je b4 ke KUD kat Putrajaya..dlm pada membizi tu sempat gak la mereview Galaxy Note 3 ni....

actually sblm ni akak ada bercadang nk beli Note 2...nk tukaq Samsung galaxy ace ni....dah stress dgn problem "memory full" even akak dah pakai memory card 8gb....but x sume app blh pindah ke memory card....abis kena buang app best2...tinggal yg basic n penting jer...dah tu bateri pun mula wat pasal dah....tambahkan stress akak nihh.....dalam pada memikir n menabung tu...tetiba kluar Note 3 la plak....nmpaknya cita2 dah berubah arah la...ahaksss....tp terpaksa menyimpan lbh sket la....

1st thing akak tanya adik ialah internal memory...kalo xsilap akak internal memory note 3 ni 32g....hambik ko...tak cukup space sgt ko.....n one more yg akak minat saiz dia 5.7''....hahhh....legaaa....

akak x pandai nk crita lebih pasal spec note ni....maklum la baru masuk lam senarai angan2...blm realiti lg pun....kalo korg nk detail blh la refer kat  website samsung malaysia

lg satu....kalo korg nk join akak berangan sampai tido mlm pun mimpi note3 ni....tgk la video yg akak attach kat atas tu....pasni kita sama2 mimpi note 3 sampai ke bintang ek.....haha....

salam

Comments

  1. BBL tengok note 3 ni macam cun gak. tapi mahai lagi la. kena tunggu awal tahun 2014 baru boleh angkat 1.

    ReplyDelete
  2. dok plan camtu gak...either ujung thn ni atau awai thn depan br nk blh sambaq....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak