Kotak Aksesori @ Liznim Kraf

assalamualaikum.....

kali ni nak crita pasal produk Liznim Kraf lak....dah lama kan tak crita pasal produk Liznim Kraf.....dan produk pilihan akak kali ini ialah Kotak Aksesori dari Kertas Buatan Tangan (jerami padi).....kotak ini dibuat dalam 2 saiz....empat segi tepat (6.5'' x 4.5'' x 2'') dan empat segi sama (4.5'' x  4.5'' x 2'').....for those yg still confius n tak paham pasal handmade paper blh la tgk kat the making of handmade paper

kegunaan kotak ni rasanya dah terang lg bersuluh kan..haha..untuk menyimpan aksesori....n kalo korg nk bg as a gift utk sesapa pun kira ok gak la....but pastikan org tu jenis menyimpan aksesori...blh la dia manfaatkan kotak ni nnti....

colour yg akak gunakan untuk kotak aksesori ini ialah color yg agak terang.....kalo colour light pun, mesti serat dia terang...kalo x, rasa tak best lak....coz kotak ni nk simpan lama2....lg satu senang sikit nak cari kalo salah letak karang.....rasionalnya la...hehe.....

untuk kotak ni akak decorate dgn cara berbeza sket...disebabkan kotak ni untuk mengisi aksesori....so akak decorate dgn gunakan corak yg ala2 aksesori la....kecuali kalo ada customer request nk ribbon2 n bunga2 bagai baru la akak letak nnti....

ni la gambar kotak aksesori tu....





oppsss...about the price...dont worry...mmg mampu milik....tak sampai RM 40 pun.....hehe....lupa nk bgtau kat fb Liznim Kraf pn ada......refer sini handmade paper.....

ok la....nnti akak update lg ek....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak