Bazar Aidiladha 2013

assalamualaikum....

mcm yg akak penah bgtau sblm ni....sbm raya haji tu akak ada join Bazar Aidiladha 2013 anjuran Majlis Perbandaran Kangar yg diadakan di Dataran Dato Sheikh Ahmad, Kangar, Perlis.....akak join dari 8 Oct hingga 14 Oct (mlm raya).....actually ini mmg unplanned event ada kwn call ajak msk dlm tempoh terdekat...so tanpa pikir panjang kitorg setuju....

mula2 sales mmg amat amat amat slow....tp sebagai peniaga...mmg kita tak blh give up coz kita tak tahu bila yg ALLAH nk bg rezeki kat kita...based on pengalaman2 lepas akak tahu yg ALLAH nak bg ujian ni...Dia nk tgk sapa yg mampu sabar....akak tunggu gak even the first 4 days mmg income lower then RM50 per day !!

alhamdulillah...last 3 days income mmg melonjak...betul la dorg ckp...kena tggu mlm2 last br nk ramai org....mmg sales boooommm la mlm2 terakhir tu...cover blk yg sebelumnya.....

as jualan ni focus utk produk hari raya....akak jual aksesori n produk hiasan rumah jer.....kira yg sesuai dgn konsep raya la...takkan nk jual note book handmade paper lak...sapa nk menulis time2 raya kot.....

so kat sini ada la gambar2 booth akak kat bazar aidiladha tu.....










ok la...setakat ni xde event best nk update lg....nnti akak citer benda lain lak ek....

salam....

Comments

  1. Semoga terus sukses akak! Btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ....by the way akak dah jenjalan kat blog SM td....best.... :)

      Delete
  2. weee. blogwalking ~~ http://snapanyway.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak