Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

assalamualaikum......

kali ni nk crita berkenaan Galeri Kraftangan Perlis.....actually galeri ni terletak di dalam kawasan Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia cawangan Perlis...di Jalan Batu 5 Kuala Perlis.....dkt ngan traffic light ke Kuala Perlis tu.....dibuka Isnin - Jumaat....8 pagi hingga 5 ptg...opis hours....

Kawasan dalam galeri ni mmg kelasss la....mmg cantik...susunan yg cantik...n product yg teramat baik dan berkualiti...kat dalam galeri semua hasil kraftangan usahawan Perlis dihimpunkan...ada juga produk kraf dari negeri lain...contohnya pasu tembikar dari perak.....kristal dari langkawi....dll.....bila tgk persekitaran galeri ni korg jgn la pikir yg harga product kat sini mahal....actually harga yg diletakkan mmg cukup berpatutan....berpadanan dgn hasil usaha, titik peluh dan kreativiti usahawan kraf dalam menghasilkan product....

Liznim Kraf pn ada letak produk kat sini....untuk jualan dan promosi....ada customer yg beli direct kat situ...ada gak customer yg datang situ n amik contact number usahawan untuk tempah handmade product on their own design....

kat bwh ni ada serba sket produk Liznim Kraf kat Galeri Kraftangan.....

kotak hmp
kotak hmp
pelbagai kotak hmp + bookmark
pelbagai kotak hmp
keychain & fridge magnet


pelbagai kotak + frame + table memo
kotak tisu
bantal sulam
bantal sulam

yg kat bwh ni produk Liznim Kraf untuk Orientasi Pengeluaran bg promosi2 yg telah diadakan.....contohnya Hari Kraf Kebangsaan, Promosi Kerja Kahwin dan Promosi Kraf Aidilfitri....untuk OP ni kita akan wat produk based on design from Kraftangan Malaysia....

Promosi Kerja Kahwin 2012
Hari Kraf Kebangsaan 2013
Hari Kraf Kebangsaan 2013
Promosi Kerja Kahwin 2013...yg ni kitorg wat kotak batik ja...ukiran tu usahawan lain yg wat....
Promosi Kerja Kahwin 2013

tgk cam byk ja kan....but sebenaqnya ada produk yg dah sold out n akak lum sempat nk restock lg...hopefully dalam masa yg terdekat ni blh la wat product tambahan.....

yg akak letak gambar dalam ni product Liznim Kraf je.....byk lg product lain kat dalam Galeri ni....bg yg berminat...anda dialu2kan untuk datang ke Galeri Kraftangan ni....kalo ada yg nk cari souvenir negeri Perlis galeri ni mmg pilihan yg paling tepat utk anda.... kalo yg wat rombongan ke langkawi tu....bila blk tu sggh2 la sini....blh dapatkan something from Perlis lak.....

ok la....anyway....dijemput semua untuk berkunjung dan membeli belah disini....

salam....

Comments

  1. wah cantik2 hasil kraftangan kat sane...

    http://abgdude.com

    ReplyDelete
  2. cantik design kraftangan ni..simple dan nice..

    ReplyDelete
  3. tq....mmg cantik2 sangat....harga lak mmg berpatutan....ni baru LIznim Kraf punya produk ja....kalo upload seluruh produk dlm galeri tu...kompem rambang mata...hehe....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Tips Rawatan Demam Campak