Liznim Kraf Outlet

assalamualaikum.....

hari ni hari ke-9 akak di kuarantine....and hari ke-8 akak tak kena cahaya matahari n tak jejak kaki ke tanah (tanah la sangat...padahal simen n tar ja kat luar tu...hehe) bosan jgn citer la.....kalo korg tgk entry2 akak yg sblm ni korg tau la betapa bosannya akak.....nk blogging pun kekadang takde idea lak.....

but hari ni tetiba teringat nk wat entry berkenaan Liznim Kraf lak....slalunya akak crita pasal produk ja kan...hari ni nak letak gambar Liznim Kraf Outlet....

macam yg dah dimaklumkan kat info kat sebelah kanan blog ni....Liznim Kraf beroperasi di 14, Lorong Enggang, Taman Bukit Kaya, Kangar, Perlis.....setiap Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 petang....tapi disebabkan beroperasi di sebelah rumah ja....kalo org datang, Ahad pun buka gak....

kat bwh ni akak letak photo2 yg akak ambil kat dalam Liznim Kraf....tp kat showroom & display area ja la...kat bengkel x la...cam biasa la kalo dh nama bengkel @ tempat keja tu kompem la byk brg n bersepah sket...hehe....

banner @ entrance
crystal area
crystal area
crystal area
others 
others
handmade paper area
handmade paper area
handmade paper area
bantal hiasan
table runner
fridge cover
handmade tudung
tu ja la yg akak nk update hari ni....lain kali kalo keadaan kat area bengkel dah tersusun and terkawal nnti akak upload gambar tu lak ek....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak