Handmade Paper Bookmark @ Liznim Kraf

assalamualaikum......

semalam akak dah post entry pasal Liznim Kraf Outlet kan...so sesapa yg nk berkunjung ke sana at least dah ada guide sket skang ni kan berkenaan produk yg ada kat sana....but one thing yg akak nak remind korg...b4 korg pergi...better check kat  Liznim Kraf Update kat sblh kanan blog ni...or call number yg ada kat situ....coz kalo Liznim Kraf terlibat ngan jualan luar...mmg kedai x buka....terutamanya kalo yg kat luar Perlis...kalo jualan dalam negeri tu ok lg...blh gak bincang2 nk jumpa camna....

so hari ni...nak update lg satu produk yg ada kat Liznim Kraf ni.....that is Bookmark.....yg specialnya bookmark ni coz ada pelbagai bentuk...but dengan harga yg sama....harganya plak blh dirunding lagi terutamnya kalo beli dalam kuantit yg banyak......alhamdulillah...setakat ni sales untuk bookmark ni kira memberansangkan....that's why akak wat stok byk2 simpan kat sana....ada sesetngah patern yg sold out dh....kalo nk tengok kat fb korg blh refer sini.... Photo Handmade Paper

ada gak cadangan untuk mengecilkan size bookmark ni...but masih dalam perancangan dan design lg....maybe akak x wat semua shape dah...wat untuk yg terhangat di pasaran ja....hehe....

ni la antara bookmark yg ada.....check it out......

plain
press flower
simple deco
love
rectangular
mentol
fish
chili
carrot
corn
banana
manggo
sweet home
candle
pencil
storm
arrow
glass
ice cream
tulips
flora
eggplant
hope korg berpuas hati....kalo ada apa2...cam biasa la....juz contact me....via email....call or just leave a comment......

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak