Life Restructure

assalamualaikum.....

ni kiranya 1st entry akak untuk bulan November...alasan familiar untuk x update blog...sibuk...huhu...dgn baru sembuh....(x sihat sket br2 ni).....sejak sebulan yg lepas...sibuk dgn 'restucturing' my life....lepas peristiwa tu.....http://hanimliznim.blogspot.com/2012/09/pasrah.html  :(   akak betul2 xde mood....nk wat apa pn cam xde semangat ja....lama gak la rasa camtu.....now dah ok sket.....that's why skang ni baru nk start restructuring ni.....

itu la....kita taktau apa yg akan berlaku dalam hidup kita.....kita dah wat plan..but suddenly....benda lain yg jadi....sebabnya....yg menentukan semua tu adalah Dia...bukan kita...Dia tau apa yang terbaik dan sesuai dengan kita....kita cuma boleh wat plan jer....

that's why bila sesuatu yg betul2 kita tak sangka berlaku....yg blh mengubah plan yg kita dah wat...kita kena restructure plan tu...benda ni bukan ja dlam bisnes...tp life kita gak.....

mmg la ambik masa untuk kita lupakan sesuatu tu....amik masa lagi untuk mood kembali ok.....but  bila semua dah settle.....this is the time to start a new life with new spirit....yeeeahhhh......

hopefully kali ni boleh la betul2 settle down...utk lupakan segala memori tu mmg mustahil...tp akak cuma mampu berdoa supaya memori2 tu x ganggu hidup akak lagi pasni.....dan semoga semangat yg dah pulih ni berterusan sampai bila2...doakan la yer....

salam....

Comments

  1. kadang2 paa yg tak best berlaku kat kita sebab Dia nak uji kita.. yup, hanya Dia yg tau ape terbaik utk kita :) [link blog saya]

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...kdg2 dia nk bg yg lbh baik....

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak