budak tak sedar diri (part 2: penipu)

assalamualaikum...

for those yg tertunggu2 sambungan btsd...ni part 2 nye...actually akak dah draft smpai part 9....punya la banyak budak kurang ajar tu wat kat family akak....geram sangat2....so korg teruskan membaca ek....

ku sangka panas hingga ke petang...rupanya hujan di tengah hari....

mula2 sebelum kitorg amik dia dia ckp dia dah xde family kn...but once mak akak ambil dia kat umah mak dia, dia ada bgtau dia p umah nenek dia, mak long  n mak su dia...bila mak tanya yg tu mak sedara sebelah mana? dia ckp taktau....pastu dia wat2 diam....

but benda tipu ni lama mana nak sorok....dah tinggal ngan kitorg....mak try korek rahsia...last2 dia kantoi....dulu dia bgtau dia x kenal bapanya...but sebenarnya dia TINGGAL ngan nenek n bapaknya n paksu nya...rupa2nya maklong yg dia dok crita tu, kakak bapaknya.....maksu tu isteri paksunya....okkkk...fine.....

dia ckp dia masuk kebajikan tu coz nenek dia meninggal...but dgn sms yg mak dia antar bila dia dah kluar umah akak br kitorg tau yg dia DIHANTAR oleh mak dia yg tak tahan dengan perangai PENIPU n suka LARI dari RUMAH masa tinggal dengan bapaknya......lupa bgtau parent dia dh divorced...masa tu lak mak dia nk kawen so kebajikan x kasi mak dia jaga dia.....

paling menyakitkan hati...kitorg dapat info dari sorg kwn dia...dia sebenarnya nk cari platform utk bebas...so kiranya my family ni dipergunakan utk dia keluar dari situ....dia dh wat pakatan ngan kwn dia nk lari...but kwn dia terkantoi awal....that's why rahsia tu pecah dlu....

bila dia dh kluar dr umah akak..adalah somebody ni ckp kat akak n mak
"budak ni....kalo dia ckp 10 benda, 11 x blh percaya''...punya la kaki penipu......ish ish ish....

mulanya kalo takat tipu tu kitorg nk abaikan je la...but dengan perangai2 dia yg maha kurang ajar tu yg wat kitorg tak tahan ngan manusia cam dia tu....

apa yg dia wat???

nntikan part 3 nnti yerk....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak