Kotak Kertas Buatan Tangan @ Liznim Kraf


assalamualaikum.....

this is the last day Liznim Kraf kat SDSI 2011....baru je lps call dorg tanya apa citer kat sana....alhamdulillah...sales thn ni meningkat dari SDSI 2009.....maybe coz of different product....

so...mlm ni nk wat entry berkenaan bisnes la.....nak citer pasal salah satu produk kat Liznim Kraf....iaitu kertas buatan tangan....rasanya dh ada dua entry aku citer pasal kertas buatan tangan ni...1st...just a little bit intro...the second one is about the making of handmade paper.....

Liznim Kraf ada pelbagai saiz kotak kertas buatan tangan ni....antaranya...
 KOTAK (S) 3X3X1.5
 KOTAK (S) 3X5X1.5
 KOTAK (M) 6X6X3
 KOTAK (M) 6X9X3
 KOTAK (L)  9X9X3
 KOTAK (L) 12X9X4
 KOTAK (L) 12X12X4
* untuk saiz2 kat atas ni....ada 3 jenis kotaknya..... yg biasa (with sponge), ada yg window dan ada yg partition.....tu saiz yg ready made la...kalo untuk tempahan.....plg beso kitorg penah wat is 14X14X5.....untuk tempahan....customer juz bgtau saiz....n kitorg akan adjust selagi logik.....

3X3X1.5 

3X5X1.5
6X9X3

9X9X3 
with window

with partition
selain tu....ada gak kotak untuk kegunaan tertentu....seperti kat bwh ni.....

kotak tisu
kotak jam n kotak pen....saiz dia beza kat panjang je...kotak jam lebih panjang...
kotak bunga
kotak kemeja....untuk baju kurung pun blh....
rasanya tu je la for mlm ni.....kalo korg ada apa2 nak tanya....berkenaan price ker color ker...please contact me ok.....satu jer aku nak remind kat sini....kalo untuk tempahan....kena bgtau awal2....terutama yg special order.....coz as u know...produk ni handmade....so amik masa sket untuk nak wat nyer....

last but not least TAHNIAH untuk team SDSI KEDAH coz menang untuk SDSI 2011 ni...even aku org perlis but as i stay at kedah now....i'm also proud...hehe....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak