Jualan Luar (LIZNIM KRAF) @ The Store, Kangar

assalamualaikum.....

semalam kita dah citer pasal contest tu kan.....vote for me yer....nak gak iklan...hehe.....hari ni nak crita lak pasal bisnes....bila sebut bisnes tu...of coz pasal Liznim Kraf....ye la my family bisnes....

ok la......pada 25 hingga 29 November yg lps....Liznim Kraf tlh terpilih utk menyertai Promosi Produk IKS Negeri Perlis di The Store Kangar....promosi ni anjuran FAMA negeri Perlis......thank you so much pada pihak pengurusan FAMA negeri yg dh pilih Liznim dari senarai beratus2 org usahawan negeri.....for your information cuma 8 usahawan yg terpilih untuk promosi kali ni....and we are among the lucky one.....alhamdulillah.....

cam biasa la....setiap promosi kita tgk gak penganjur dan lokasi jualannya.....cam kali ni....as the location is at shopping complex....so we focus more on home deco product....and also crystal accessories.....

kebetulan....time tu aku blk....cuti awal muharram....so sempat la ikut dorg meniaga kat situ....this is some photo yg sempat aku ambil masa jualan kat sana....

gmbr dr depan booth
Hiasan Rumah
Table Runner
Bantal Hiasan
Kristal
Kristal

abis je promosi kat sini....Liznim Kraf join lg satu promosi kat Bangunan Persekutuan Negeri Perlis....dari 30 November hingga 2 December (semalam).....kat situ kebanyakkan pejabat kerajaan.....kira2 sales untuk kedua2 promosi ni alhamdulillah...ok la jgak.....dan ada gak dapat tempahan....

untuk masa terdekat ni....Liznim Kraf akan menyertai showcase Satu Daerah Satu Industri (SDSI) peringkat Kebangsaan di MITC, Melaka pada 9-11 December....aku tak p coz dorg nk p lama sgt.....nk pegi smpai pahang la.....campur2 almost 1 week....huhu.....x pe la....yg penting....promosi ok...sales ok....aku tlg doakan dari jauh je la.....

 lg sekali aku nak ucapkan trima kasih pada FAMA Negeri Perlis....seluruh kakitangan yg memberi peluang utk Liznim Kraf ikut promosi kat The Store hr tu....trima kasih banyak2....lain kali kalo ada promosi jemput la lg yer....insyaAllah....kalo x ada halangan...Liznim Kraf akan ikut serta.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak